Max Verstappen ismét kifejezte aggodalmát a Forma-1 irányával kapcsolatban. holland uralja a 2023-as szezont, de továbbra is aggályai vannak az F1 jövőjével kapcsolatban.

Lehet, hogy Verstappen uralja a 2023-as F1-es szezont, de a holland korábban nemtetszését fejezte ki a bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Ide érthetjük a sprint hétvégéket is. Verstappen a hagyományos hétvégéket jobban kedveli. Nem igazán örült annak sem, hogy bővül a versenynaptár is. Verstappen a De Telegraaffal lapnak adott interjújában megkérdőjelezte, hogy érdemes-e még versenyezni ebben a sportágban.

„Aggódom a sport miatt, amit mindig is szerettem. Még mindig szeretem, de csak egy bizonyos mértékig. Nem arról van szó, hogy teljesen a változás ellen lennék, ahogyan azt néha mondják. Ezeknek olyan változásoknak kell lenniük, melyek az F1 jövőjét szolgálják és javára válnak. Miért kell változtatni bizonyos dolgokon, ha azok eddig jól mentek? Szerintem egy hagyományos időmérő jó kivan találva. Nem csak a pénzről kellene mindennek szólnia. Az emberek azt gondolhatják: „Sok pénzt keres, akkor miért panaszkodik?’ Ez nem a jólétről szól. Vagy, hogy hogyan éled meg a dolgokat. Néha úgy gondolom, hogy túl sok mindent kell csinálnom, és néha arra gondolok: „Megéri még? Én például több mint egy hónapot töltök marketingtevékenységgel. Egy bizonyos ponton már nincs kedvem hozzá.”- árulta el Max Verstappen.