Daniel Ricciardo idén újra csatlakozott a Red Bull-hoz. Az ausztrál pilóta tartalékos szerepet tölthetett be. Így szimulátorozhatott is. A Red Bull azonban szerződést bontott Nyck de Vries-el. Ricciardo-t ültették a helyére. Így az ausztrál már nem láthatja el a szimulátoros tevékenységét. Verstappen reméli, hogy a Red Bull megbirkózik Ricciardo elvesztésével.

Dancial Ricciardo nagyköveti tevékenysége mellett a ersenyhétvégéken órákat töltött a szimulátorban. Segítette a csapat pályán végzett munkáját. Sergio Perez korábban azt mondta, hogy csalódott, amiért az ausztrál már nem szimulátorozik. Most Max Verstappen is kifejtette erről a véleményét. A holland pilóta bízik benne, hogy a Red Bull megbirkózik Daniel Ricciardo szimulátoros munkájának elvesztésével.

„Őszintén szólva boldog vagyok, hogy újra az autóba ülhetett. Mindig is jobban szerettem őt autóba látni, mint szimulátorban. Megérdemel egy helyez az F1-ben. Szóval megbirkózunk ezzel a veszteséggel. Nagyon-nagyon erős volt az első hétvégéje. Mind az edzésen, a kvalifikáción is, de a rajt után az 1-es kanyarban volt balszerencséje is. Így is visszaküzdötte magát a 13. helyig. Azon az első hétvégén remek munkát végzett.”- árulta el Max Verstappen.