Egyes hírek szerint a Red Bull azt fontolgatja, hogy visszahívja Nyck de Vries-t. A bikák tartalékos pilótája lehetne a Mexikói Nagydíjon.

De Vries lett a Red Bull szezon közbeni pilótacseréjének következő áldozata. A 2023-as Brit Nagydíjat követően megerősítették, hogy a Formula E és Forma 2 címmel büszkélkedő holland versenyző nem tudta teljesíteni a várt teljesítményt és menesztik. A holland 10 futam alatt egy pontot sem szerzett.

Újabb lehetőséget kaphat a Red Bull-nál?

Felröppentek olyan hírek, miszerint De Vries menesztése nem jelentette az F1-es pályafutásának végét. A RacingNews365.com úgy tudja és arról számolt be, hogy a Red Bull azt fontolgatja De Vries újabb kinevezését. A holland pilóta Mexikóban lehetne a Red Bull tartalékos pilótája.

De Vries, akinek szerződése a Red Bull-lal 2023 végéig szól. Betölthetné ezt a szerepet. Liam Lawson, a Red Bull tartalékosa a Super Formula sorozatban áll rajthoz. Szezonjából még van 3 futam és a bajnokság élén áll. Nem valószínű, hogy a Red Bull és az AlphaTauri tartalékos szerepért ezt hajlandó lenne beáldozni. De Vries vélhetően nem szerződött másik csapathoz. Így a Red Bull alkalmazhatná a hollandot.