A csapat egy speciális festéssel fog rajthoz állni az Olasz Nagydíjon. Valtteri Bottas és Zhou Guanyu vezette versenygépek egy kicsit másképp fognak tündökölni.

Az Alfa Romeo a közösségi médiában közzétették az Olasz Nagydíjon használt színárnyalatot. A festés a 33 Stradale előtt tiszteleg. Az autómárka egy új modellt mutatott be. A csapat képviselője, Alessandro Alunni Bravi így nyilatkozott:

„Ahogy közeledünk a monzai hazai versenyünkhöz, öröm leleplezni ezt a hihetetlen festést. Nemcsak a 33 Stradale, hanem az Alfa Romeo egésze és az ország előtt is igazi tisztelgés. Olaszországból származik. Ez a festés valószínűleg az egyik legszebb, amit valaha autón láthattunk és bemutathatjuk a hazai közönség előtt. Mindenki számára megtiszteltetés. Személy szerint engem is tetszik a 33 Stradale-re való utalások. 1967-es modell egy ikonikus autó volt, amely egy generáción keresztül és még tovább is hatással volt a stílusra és a dizájnra, és legújabb megtestesülése mindezt az örökséget megtestesíti, miközben utat mutat a jövő felé. „- árulta el Alessandro Alunni Bravi.