A Red Bull idén minden futamot megnyert. A csapat potenciálisan megdöntheti azt a régóta fennálló rekordot, amelyhez a Mercedes közel volt 2016-ban. Lewis Hamilton szerint a Red Bull simán nyerni az utolsó kilenc futamot.

A Milton Keynes-i csapat az eddigi 13-ból mindent megnyerte. Erre utoljára a Mclaren volt képes. A wokingi csapat 1988-ban 16 verenyből 15 futamot zsebelt be. Ehhez legutóbb a Mercedes állt a legközelebb. A Hamilton-Rosberg páros 21 futamból 19-et megnyert.

A Red Bull-nak volt olyan szezonja, ahol 22 futamból 17-et bezsebelt. Ez 2022-ben történt. A szezon elején a Ferrari erősebbnek bizonyult.
Christian Horner csapatfőnök kijelentette, A csapat arra számít, hogy a Mercedes és a Ferrari felzárkózik a szezonközi frissítések után, de eddig nem sikerült érdemben futamgyőztes tempót elérniük.

A Red Bull a Magyar Nagydíjon aratott győzelmével megdöntötte a McLaren 1988-as sorozatos győzelmeinek rekordját. Hamilton a médiának, többek között a RacingNews365.com-nak nyilatkozva a következőket mondta: „Nagy esély van rá, hogy minden futamot megnyerjenek, de reméljük, hogy valamikor kihívhatjuk őket. Ha hibáznak vagy történik velük valami, ott leszünk. Eddig nem történt velük semmi. Lehet nem is fog és minden futamot megnyernek. Remélem, hogy legalább az év végére közelebb kerülhetünk.”- árulta el Lewis Hamilton.