Daniel Ricciardo az utolsó két versenyt kihagyta, miután a Holland Nagydíj szabadedzésén megsérült a csuklója, akit műteni kellett. Az ausztrál pilóta Szingapúrban visszatérhet az AlphaTauri volánja mögé?

Ricciardo a múlt hónapban a zandvoorti pályán az edzéseken balesetet szenvedett. Már az időmérőn sem tudott részt venni. Helyét Liam Lawson vette át. Ricciardo a legutóbbi olaszországi futamot is kénytelen volt kihagyni. Egy műtét után lábadozik. A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner az ausztrál visszatérésről beszélt. Vajon mikor térhet vissza Daniel Ricciardo? Horner elismerte, hogy Ricciardo valószínűleg még Japánban sem állhat rajthoz.

„Szerintem még Szingapúr túl korai lenne ahhoz, hogy rajthoz álljon. Túl optimista lennék, ha ha azt mondanám, hogy Japánban ott lesz. Kis esélyt adok erre is. Viszont elég szépen javul. Szépen tudja mozgatni a kezét és most egy rehabilitáción vesz részt. Láttuk, tudja, hogy a motorosoknál a rohanó visszatérés néha több kárt is okozhat. Szóval úgy gondolom, hogy csak meg akarunk győződni arról, hogy teljesen fitt, mielőtt visszaül az autóba.”- árulta el Christian Horner, aki szerint Ricciardo legközelebb majd csak a Katari Nagydíjon ülhet majd autóba