Lewis Hamilton legalább 2025 végéig a Mercedes pilótája marad. Toto Wolff a bejelentések előtti időkről számolt be és mesélt a tárgyalásról is.

Az Olasz Nagydíj hétvégéjén a Mercedes bejelentette, hogy Hamilton 2025 végéig meghosszabbította szerződését. George Russell csapattársa, aki tavaly csatlakozott a Mercedeshez, szintén új szerződést 2025-ig hosszabbította meg a szerződését. Hamilton jövője kiemelt vitatéma volt az elmúlt hónapokban, mivel korábbi szerződése a jelenlegi szezon végén lejárt volna. A brit pilótát egy ideig a Ferrarival A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff kijelentette, hogy nem volt gondja Lewis Hamilton-al a tárgyalások alatt, mikor az új feltételekről beszéltek.

„Nem volt nehezebb tárgyalás annál, amit megszoktunk a korábbi években. Úgy gondolom, hogy Lewis és én júniusban vagy júliusban tisztában voltunk a legfontosabb feltételekkel. Akkor a dolgok nyilvánvalóan csak megfordulnak. Nem mentünk bele a részletekbe. Aztán jött a nyári szünet. Végül a marketingről volt szó, nem igazán a nagy releváns témákról. Ez eltartott egy kis ideig. A végén már csak az ügyvédekkel pingpongoztunk.”- árulta el Toto Wolff.