Daniel Ricciardo és Max Verstappen 2016 közepe és 2018 közepe között csapattársak voltak a Red Bullnál. Az ausztrál pilóta elárulta, hogy miért csodálja holland kollégát.

A duó együtt versenyzett a Red Bullnál. Ricciardo 2019-ban távozott és a Renault pilótája lett. Verstappen azóta két bajnoki címet nyert és idén megészreveheti a harmadikat is. Daniel Ricciardo csodálja Max Verstappent, amiért a kétszeres Forma-1-es világbajnok nem hagyta, hogy sikere megváltoztassa személyiségét.

Ricciardo idén tartalékos pilótaként tért vissza a Red Bull-hoz. Az AlphaTaurinak Nyck de Vries helyére ültette, miután a holland 10 futam után nem tudott semmit felmutatni. Riccardo-nak ki kellett hagynia a holland, az olasz futamot is. Valószínűleg Szingapúrban és Japánban sem állhat rajthoz. Eközben Verstappen sorra dönti meg a rekordokat. Ricciardo úgy látja, hogy ez nem változtatja meg a holland pilóta személyiségét.

„Jó néhány évig csapattárs voltam Max-szel. Mindig nagyon jól éreztük magunkat. Sokat nevettünk. Az elmúlt években is nagyon jól kijöttünk. Csodálom Max-et a versenyzéshez való hozzáállásáért, de az elmúlt néhány évben elért eredményei sem változtatták meg a személyiségét. Személyisége, gondolkodásmódja, bármi, olyan, mintha nem is történt volna semmi. Ezt könnyebb mondani, mint megtenni, és ezen a szinten mindenképpen csodálatra méltónak tartom.”- árulta el Daniel Ricciardo.