Az Alfa Romeo versenyzőjének még nincs aláírt szerződése a 2024-es szezonra. Vajon a kínai pilóta marad az Alfa Romeo versenyzője? Hamarosan erre is választ kaphatunk.

Zhou szerződése a szezon végén lejár, és egy új szerződésről tárgyalnak. Ha aláírhatja új szerződését, akkot a harmadik szezonját kezdhetné el az Alfa Romeo-val. Zhou Guanyu abban reménykedik, hogy megállapodás születhet az Alfa Romeo és közte. Még mindig kétséges a jövője.

Vannak olyan pilóták, akik szívesen lennének Zhou helyében. Theo Pourchaire pályázik a kínai pilóta helyére. A nyári szüneten már túl vagyunk. Zhou úgy véli, hogy heteken belül megszülethet a döntés.

„”Semmi sem biztos, amíg alá nem írja a szerződést. Nyilvánvalóan még semmi sem dőlt el, de nagyon közel járunk a döntéshez. A nyári szünet után felpörögtek az események. A nyári szünet a pihenésről szólt. Nekem is. úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy minden a helyére kerüljön, remélhetőleg a következő hetekben így is lesz. Kevésbé vannak személyes szponzoraim, és tudom, mik a pletykák. Úgy érzem, ezeknek nincs túl sok alapja. Meg kell beszélnünk a részleteket a csapattal, mert nem ez az első szerződésem a Forma-1-ben. A második szerződés többé-kevésbé a részletekről szól. Nincs semmi ok aggodalomra, és úgy érzem, amit a pályán mutatok, az mutatja, hogy itt a helyem a rajtrácson.”- árulta el Zhou Guanyu.