A Williams a konstruktőri versenyben a hetedik helyet foglalja el. A Haas szeretné ezt a helyet megszerezni, de Guenther Steiner kételkedik, hogy idén felvehetik a versenyt a brit csapattal.

A Haas főnöke, Guenther Steiner szerint az amerikai csapatnak van esélye arra, hogy felvegye a versenyt a Williams-el. A csapat szezonja idén elég trükkös. Több frissítéssel készülnek és megpróbálják orvosolni a Nico Hulkenberget és Kevin Magnussent sújtó problémákat.

„Nem, nem vagyok magabiztos. A Williasm nagyon jól teljesít és előttünk állnak. Célunk, hogy minden hétvégén a lehető legjobb munkát végezzük. Mindent kihozzunk abból, amink van. A legtöbbször sikerült is, de csak javítanunk kell a tempónk. Nagyon keményen dolgozunk, és remélhetőleg eljutunk oda, ahova szeretnénk. nagy fejlesztést hajtunk végre az autón, ami megadja az irányt a következő szezonra. Ez a célunk, hogy megértsük, hol kell még javulnunk. Annak nincs értelme, hogy elindulunk egy irányba, majd várunk, mi történik. Bahreinben már túl késő lenne. Van még három hónap ebből a szezonból. Szóval igyekszünk a legjobbat kihozni magunkból. Olaszországban mindenki nagyon keményen dolgozik ezen. Mindenki azon dolgozik, hogy jobbak legyünk. Pozitívan állunk hozzá. Még ha nem is érjük el azt, amit szeretnénk. Úgy gondolom, hogy meg kell tennünk egy lépést a céljaink felé. Mégha az eredmény nem is olyan, amit szeretnénk. Legalább szeretnénk megtudni, hogy mire lehet alapozni.”- árulta el Guenther Steiner.