Daniel Ricciardo sok mindenen ment keresztül az F1-es karrierje során. Az ausztrál pilóta elárulta, hogy mi volt a legnehezebb pillanata a sportágban.

Daniel Ricciardo két évet töltött a Mclaren csapatnál. 2021 és 2022-ben versenyzett a wokingi csapatnál. Az ausztrál pilóta elárulta, hogy karrierje során mi volt a legnehezebb pillanat. Ricciardo úgy érzi, hogy a Mclaren-nél töltött két év volt F1-es pályafutása legnehezebb pontja.

„Azt hiszem, ez valószínűleg az elmúlt év volt, amikor a küzdelmeken és a mélypontokon ment keresztül. Annyira megszoktad, hogy sikereket érsz el, vagy egyszerűen csak gyors vagy és rengetegen megveregetik a hátadat. Még mindig vannak nehéz pillanatok, de már nem sok. Voltak idők, mikor túlságosan mély ponton voltam. Ezekből az esetekből is tanultam. Amikor nyersz, az egyszerű. Csak ünnepelni akarsz, nem akarod megcsinálni a házi feladatodat. Csak élvezni akarod a pillanatot, ami teljesen rendben van. Ha nem nyersz, az rossz érzés. Ezek azok a napok, amelyekből a legtöbbet lehet tanulni. Éhes lettem a sikerre. Az biztos, hogy kihívásokkal teli időszak volt. De azt hiszem, ez is sokat tanult belőlem.”- árulta el Daniel Ricciardo.