Sebastian Vettel 299 alkalommal állhatott rajthoz az F1-ben. 2022-ben vett búcsút s sportágtól. A német bajnok szeretett volna több időt tölteni a családjával. Vajon Vettel visszatér az F1 rajtárcásra?

A négyszeres bajnok 35 évesen vonult vissza a 2022-es szezon után. Családjával tölti az időt és nagyobb hangsúlyt fektet a környezetvédelemre való felhívásra. Vettel szerint nem zárható ki az sem, hogy egy idő után visszatér a száguldó cirkuszba. Alain Prost, Niki Lauda, ​​Michael Schumacher , Fernando Alonso és Kimi Räikkönen is visszavonult, majd egy kis idő után visszatértek. Lauda visszatért, majd 1985-ben meg is nyerte a bajnokságot. Vettel aktívan nem keresi a visszatérés lehetőségét, de nem zárkózik el tőle.

„Nem mondhatok nemet, mert ezt nem lehet tudni. HA megkérdeztük volna azokat a pilótákat, akik visszavonultak, hogy visszatérnének-e valószínűleg nemet mondtak volna. Végül mindenki visszatért az F1-be. Így én sem zárom ki ennek lehetőségét. Valószínűleg nagyban függ attól, hogy mikor. Ez nem olyan, mint 10 évvel ezelőtt. Nem térhetek már vissza bármikor. Minden attól függ, hogy mekkora a kihívás, de ezzel most nem foglalkozom.”- árulta el Sebastian Vettel. Azt is elárulta, hogy csak a saját feltételeivel térne vissza. Egy helyettesítést már nem vállalna el.

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás