Lewis Hamilton üdvözölte az idei esemény Szingapúri Nagydíj pályáján végrehajtott változtatásokat. A brit pilóta szerint a változásokkal jobb lett a szingapúri pálya.

A szingapúri pálya kisebb változáson ment keresztül. A 16-19-es kanyart megszüntették. Helyette egy egyesen található itt. A változások miatt gyorsabban körbe érnek a pilóták a szingapúri versenypályán. Lewis Hamilton szerint a kanyarok megszüntetése és a Marina Bay Circuit-en végrehajtott változtatások „tökéletessé tették” a pályát. Hamilton, aki rekordgyőzelmet aratott Szingapúrban, üdvözölte a Mercedes pozitív napján végrehajtott változtatásokat, mivel az ötödik leggyorsabb lett a második edzésen.

„Nagyon jó napon vagyunk túl. Elképesztő munkát végeztek a pályaváltásokkal; most jobban szeretek vezetni ezen a pályán, mint valaha. A pálya így jobb és élvezetesebb rajta vezetni. A napunkat megnézve, Még nem tartunk ott, ahol szeretnénk, de nem volt rossz. A második edzés jól sikerült. Úgy gondolom, hogy jó irányba haladunk. Erre már építhetünk a hétvége folyamán. Szóval remélem, hogy egyik napról a másikra jó munkát tudunk végezni, ahogy mindig is szoktunk, és tovább fejlődünk.”- árulta el Lewis Hamilton.