Carlos Sainz nyerte a Szingapúr Nagydíj időmérőjét. Csapattársa a harmadik helyet szerezte meg. Charles Leclerc bízik benne, hogy a Ferrari képes lesz nyerni. Főleg azok után, hogy a Red Bull-nak eddig nem alakult túl jól a hétvégéje.

A Ferrari pilótája a harmadik helyről várhatja majd a Szingapúri Nagydíj rajtját. George Russelltől és Carlos Sainz-tól kapott csak ki. Az időmérő után Leclerc a következőket mondta:

„Mindenhol rendkívül nehéz. Itt valószínűleg még nehezebb, mint máshol. Az abroncsok hőmérséklete és a kör során tapasztalt túlmelegedés többször gondot okoz. Szükség van egy jó egyensúlyra. Nagyon szoros volt. A Mercedes szombaton is nagyon erős volt. Carlos ismét nagyszerű munkát végzett. Az első és harmadik helyről rajtolhatunk. Meglátjuk majd mit tehetünk. Vasárnap nagy kihívással állunk majd szembe. Nagy a páratartalom. Fizikailag megterhelő. De eddig jól alakult a hétvége. Őszintén szólva nem számítottunk arra, hogy ilyen versenyképesek leszünk egy ilyen pályán. Szóval ez jó jel a jövőre nézve, de lássuk, hogyan alakul a vasárnap. Milyen lesz a gumikopás? egész hétvégén erősek voltunk. Így valószínűleg ez nem okoz majd gondot vasárnap sem.”- árulta el Charles Leclerc.