Max Verstappen nem tudott bejutni a Q3-ba. Már a Q2-ben búcsúzott. A Red Bull 2018 óta minden futamon bejutott a Q3-ba. Öt év után először esett ki minkét Red Bull a Q2-ben. A holland pilóta 11. helyről képes lesz nyerni a holland pilóta?

Max Verstappen csak a 11. helyről várhatja a Szingapúr Nagydíj rajtját, miután kiesett a Q2-ben. A holland két vizsgálat is zajlott. Egyszer feltartásért vizsgálták. A legjobb esetben is a 11. helyről vághat neki a vasárnapi futamnak. Bármilyen büntetést is osztanak ki Verstappen-nek, kicsi az esély arra, hogy megszerezze a 11. győzelmét. A hollandot a győzelmi esélyekről kérdezték:

„Szerintem ez lehetetlen lesz. Általánosságban elmondható, hogy az autónk mindig egy kicsit jobban óvja a gumikat. Ez nem hiszem, hogy sokat számít Szingapúrban, ahol nehéz előzni is. Másfél, két, három másodperccel gyorsabbnak kell lenned. Ez most nincs meg az autóban. Sem a teljesítményében, sem az egyensúlyában. Nagyon nehéz hosszú délután lesz.”- árulta el Max Verstappen.

A holland pilótát vizsgálat alá vonták az időmérő után, de rajtrácsbüntetést nem kapott. Verstappen megúszta az eseteket egy megrovással. Tsunoda feltartásáért a Red Bull 5000 eurós bírságot kapott.