Christian Horner korábban azt mondta, hogy a Szingapúri Nagydíjra még biztosan nem tér vissza Daniel Ricciardo. Jelenleg még a Japán Nagydíjat is kizártnak tartja.

Liam Lawson helyettesíti az ausztrál pilótát, aki nem mellesleg nagyon jól végzi a dolgát. A legutóbbi Szingapúr Nagydíjon meg is szerezte első pontját az F1-ben. Korábban a sajtó arról kérdezte, hogy meddig láthatjuk őt a rajtrácson 2023-ben. Erre még ő sem tudott érdemeleges választ adni. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke a vasárnapi verseny után már arról beszélt, hogy a szuzukai versenyzése is kérdőjeles a nyolcszoros futamgyőztesnek.

„Nem gondolnám, hogy lenne bármi esély rá, hogy Szingapúrra készen álljon. És szerintem még Japánt mondani is optimista lenne.A kezét mozgatja, és most tart a rehabilitáció. De láttuk azt is a motorosoknál, akik siettetik a visszatérésüket, hogy néha csak nagyobb lesz a kár. Szerintem gondoskodnunk kell róla, hogy teljesen felépüljön, mielőtt visszaül az autóba. Gyanítom, hogy igazán szeretne visszaülni az autóba Szuzukában. Napról napra haladunk, és meglátjuk, hogyan alakul a felépülése.”- árulta el Christian Horner.

.