George Russell-nek nagy esélye volt arra, hogy a második helyen végezzen Szingapúrban. Ehelyett a falban végezte. A brit pilóta az utolsó körben törte össze autóját.

Miközben a vezető duót, Carlos Sainz és Norris üldözte, Russell nekiütközött a falnak. Lando Norris az utolsó körben súrolta a falat. George Russell cáfolta, hogy Lando Norris hibája miatt ment volna neki a falnak. Russell a médiának, köztük a RacingNews365-nek nyilatkozva tagadta, hogy Norris hibája elvonta volna a figyelmét.

„Hihetetlen, milyen gyorsan gondolkodik az elme. Láttam, hogy Lando súrolja a falat. Abban a másodperc töredékében arra gondoltam, hogy „Ó, bárcsak nekiütközött a falnak. A futam végén keményen nyomtam. Nehéz volt, mert úgy akartam kezelni a gumikat, hogy a verseny többi szakaszában. Közben Lewis-t is magam mögött kellett tartani. Ezért kértem folyamatosan a csapatomat: „Mondd meg azt a köridőt, amivel az élre kerülök a futam végére és nem kopnak el a gumik. Magabiztosnak éreztem magam. Carlos stratégiailag tökéletes munkát végzett és Lando is jól versenyzett. Mennyivel más eredmény születik, ha meg tudom Lando-t előzni. De nem így történt.”- árulta el George Russell.