A Red Bull a szingapúri futamig minden versenyt megnyert. Max Verstappen 10 versenyt nyert egymás után. Szingapúrban ez megszakadt. A holland pilóta tudta, hogy ez a pillanat is eljön.

Max Verstappen nem szomorkodik azok után, hogy a Red Bull győzelmi sorozata véget ért a Szingapúri Nagydíjon. A milton Keynes-i alakulat nehéz hétvégét tudhat maga mögött. Idén ez az első alkalom, hogy a Red Bull nem nyert futamot. Verstappen saját győzelmi sorozata is véget ért. Legutóbb az Olasz Nagydíjon állította be a rekordot. Egyszer minden győzelmi sorozat véget ér.

„Tudtam, hogy ez eljön. „Szóval számomra teljesen rendben van. Mindennek tökéletesnek kell lennie. Mindenki mindig azt mondják: ‘Nézd, hogy dominálnak. Milyen könnyű.’Nem könnyű. Minden a részletekben rejlik. Ezen a hétvégén néhány dolgot nem sikerült jól megoldanunk. A Safety Cars-os fázis számunkra rosszkor jött. Ha ez egy kicsit jobban működne, akkor talán még harcolhattunk volna az előttünk lévőkkel. Tehát valószínűleg ez volt a legrosszabb forgatókönyv.”- árulta el Max Verstappen.