Max Verstappen sorra nyerte a futamokat. 10 versenyt nyert egymás után. Ez a sorozat Szingapúrban megszakadt. A holland pilóta vasárnap csak ötödik lett.

A Milton Keynes-i alakulat egész hétvégén küszködött Szingapúrban. Verstappen és Perez sem jutott be a Q3-ba. A versenytempó erősebb volt. Verstappen az ötödik, Perez pedig a nyolcadik helyet szerezte meg. Carlos Sainz győzött. Verstappen 10 futamot, a Red Bull 15 versenyt nyert egymás után. Ez a sorozat sorozat véget ért. Max Verstappen tudja, hogy a Red Bull teljesítményének visszaesése a Szingapúri Nagydíjon csak egyszeri eset volt. Legalábbis Christian Horner szerint. A holland bajnok még így is 151 pontos előnnyel vezeti az egyéni bajnokságot.

„Max zsinórban 10 futamot nyert. A világbajnoki tabellán majdnem kétszer annyi pontja van, mint másnak. Rengeteg oka van arra, hogy pillanatnyilag elégedett legyen az életével. Tudja, hogy a hétvégi eset csak egyszeri volt, és remélhetőleg Japánban ismét versenyképesek leszünk. Ő a legversenyképesebb pilóta, akivel valaha együtt dolgoztunk. Amikor autóba ül, 110%-ot ad neked, és pontosan ezt tette a versenyen is. Ő csak egy nagyon őszinte srác, nem rejti véka alá az érzelmeit. Csalódott volt a kvalifikáció után. Persze a csapat is, de harcosként tért vissza és remekül teljesített.”- árulta el Christian Horner