Újabb mozgalmas napunk volt az F1-es hírekkel kapcsolatban. Egyes hírek szerint a Williams lecsapna Liam Lawson-ra. Más pletykák szerint az AlphaTauri is eldöntötte, hogy kivel indul 2024-ben.

AlphaTauri állítólag megtartja Yuki Tsunodát és Daniel Ricciardo-t. A német Auto Motor und Sport úgy tudja, hogy az olasz csapat már megállapodott Yuki Tsunoda-val. Egy évet még az AlphaTauri csapatnál maradhat. Igaz, ez még nem hivatalos, de az új szerződést a hétvégi, szuzukai hazai versenyén jelenthetik be. Az AMuS arról is írt, hogy AlphaTauri a következő szezonban meg fogja tartani Ricciardo-t, aki jelenleg a pálya széléről nézheti a futamokat. A PlanetF1.com megkereste az AlphaTaurit, hogy kommentálja az AMuS hírét, de még nem kapott választ a csapattól.

De mi lesz Liam Lawson-al? Már csak az AlphaTauri és a Williams nem jelentette be a 2024-es évi pilótafelállását. Karun Chandhok úgy véli, hogy Liam Lawson jó benyomást kelt az F1-ben. Szerinte a Williamsnek le kellene csapnia Liam Lawson-ra. Úgy véli, hogy megfontolhatnák szerződtetését.