Az AlphaTauri-nak három pilóta közül kettőnek adhat lehetőséget 2024-ben. Liam Lawson, Daniel Ricciardo és Yuki Tsunoda is esélyes az olasz csapat egyik ülésére. Te melyik két pilótával vágnál neki a 2024-es évnek?

Liam Lawson minket lenyűgözött azzal, hogy pontokat szerzett harmadik Forma-1-es futamán. Ezzel kiváló pozícióba került és lehetséges, hogy helyet kaphat a 2024-es rajtrácson.

Daniel Ricciardót Nyck de Vries helyét vehette át, de az ausztrál pilóta két futam után kénytelen volt ismét a pálya széléről nézni az F1-es futamokat, hiszen a Holland Nagydíj szabadedzésén megsérült és műteni kellett a csuklóját. Lawson sikere azonban lehet akadályozza majd Ricciardo visszatérését is.

Az F1Hírek arra kíváncsi, hogy olvasói melyik pilótafelállással vágnának neki a 2024-es évnek. A RacingNews365 által indított szavazáson a válaszadók 75%-a érezte úgy, hogy Lawson-nak ott a helyes a rajtrácson. Yuki Tsunoda szerezte eddig a legtöbb pontot a csapatnak. Igaz, nem tudta megmutatni mire lenne képes. Az utolsó két futamon kiesett. Te melyik párossal vágnál neki a 2024-es szezonnak?

Te melyik párossal vágnál neki a 2024-es szezonnak?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
Tooltip Text