Lassan minden hely elkel az F1 2024-es rajtrácsán. Már csak egy hely kiadó. A Williams még nem jelentette be, hogy Alex Albon mellett kivel szeretne rajthoz állni 2024-ben.

AlphaTauri megerősítette, hogy Daniel Ricciardo és Yuki Tsunoda lesz a 2024-es pilótafelállásuk. Így Liam Lawson ismét kispadon maradhat. A Willias-nél még van egy hely, de Christian Horner úgy véli, nem valószínű, hogy Liam Lawson a brit csapathoz szerződne.

Az új-zélandi pilóta jelenleg Daniel Ricciardo-t helyettesíti, aki Hollandiában sérült meg. Teljesítménye okíválló volt és sokan azt hitték, hogy jövőre kap egy lehetőséget az AlphaTauri csapatnál. Megszerezte első pontjait is az F1-ben. Karun Chandhok szerint a Williams pont megfelelne Lawson-nak. Christian Horner szerint Lawson nem lesz a Williams pilótája.

„Azt hiszem, jelenleg csak egy ülés áll rendelkezésre a Forma-1-ben, és az a Williams ülése. Nem hiszem, hogy egy évre kapnak egy pilótát. Tehát a teszt- és tartalékszerepre fog koncentrálni, és annyit dolgozik a háttérben, a szimulátorban amennyit csak tud. láttuk, mire képes. Ezen a hétvégén is megkapta a lehetőséget. Tehát helyesen cselekedett, megragadta a lehetőséget, és tegnap azt mondtam neki, hogy mindent megtettél. Talán még többet is. Úgy gondolom, hogy Daniel a tapasztalatával és a visszatérés iránti motivációjával nagyszerű vezető szerepet fog adni a csapatnak, és azt hiszem, nagyszerű etalon is lesz. Yuki haladt előre, és úgy gondolom, hogy ha Daniel lesz az etalon, biztosan tanul belőle.”- árulta el Christian Horner.