Max Verstappen jelenleg dominál az F1-ben. Idén 13 futamot nyert meg. Csapattársa, Sergio Perez ezzel szemben csak kettőt. A mexikói pilóta édesapja szerint a Red Bull mindent Verstappen köré épített.

Verstappen idén 13 futamot nyert meg. Már a jövőheti Katar Nagydíjon megnyerheti harmadik világbajnoki címét. Perez aze lső négy futamból kettőt nyert. Azóta csak küzd Verstappen mellett. A holland folyamatosan Perez előtt végzett. A mexikói 2021-ben is nehezen tudott alkalmazkodni. Antonio Perez szerint ennek oka az, hogy a Red Bull mindent Verstappen köré épített.

„Minden Max köré épült. Ezzel Sergio-nak is tudnia kell. Az autó Maxre van hangolva, aki szereti, ha az autó eleje jobban tapad. Checo jobban szereti az a tapadás hátulra koncentrálódik. De neki egy olyan autót kell vezetnie, amelyet Maxre szabtak. Checo a második a tabellán, és pontosan erre a posztra szerződtették a Red Bull-hoz. A csapatban csak egy bajnok lehet. Hatalmas rajongói vannak szerte a világon, és ő az egyetlen versenyző Latin-Amerikából. A világ bármelyik márkája elégedett lenne vele.”- árulta el Antonio Perez.