Norris lehet Verstappen következő csapattársa a Red Bullnál? Christian Horner kijelentette, hogy a Red Bull folyamatosan figyeli a brit pilótát.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke megerősítette, hogy folyamatosan figyelik Lando Norrist, aki Max Verstappen következő csapattársa is lehet. Azonban hozzátette azt is, hogy a Red Bull junior programját fontosnak tartja és elsődlegesnek.

Lando Norris nagyon jól teljesít a 2023-as szezonban. Nem egy olyan futam volt, ahol ő volt Verstappen legközelebbi kihívója. A Mclaren nem kezdte jól a szezont, de az Osztrák Nagydíjra vitt frissítek kezdenek bevállni. Japánban már mindkét pilótájuk a pódiumon ünnepelhetett. Norris teljesítménye fantasztikus és felmerült a kérdés. Vajon ő válthatja Sergio Perez-t?

„Lando nagyszerű pilóta. Nagy tehetség, nagy személyiség, és természetesen egyike azoknak a pilótáknak, akikre figyelemmel kell tartani. Sok olyan pilóta van, akit szemmel tartasz. Most egy generáció váltásnak vagyunk szemtanúi. Max jelenleg magas szinten versenyez. Nehéz elképezni, hogy ugyanolyan autóban bárki is legyőzné. Van néhány nagyszerű tehetség és mi a két legjobb pilótát akarjuk. Ideális esetben a junior programból választunk egy pilótát. Ha nem, akkor meg kell néznünk, hogy milyen lehetőségeink vannak.”- árulta el
Christian Horner.