A Williams az egyetlen csapat, aki még nem jelentett be a 2024-es pilótapárosát. Alex Albon helye biztosított, de Logan Sargeant mgé korán sem biztos, hogy ott lesz a jövő évi rajtrácson. James Vowles, csapatfőnök szerint egyértelmű célokat kell kitűznie maga elé.

Az újonc Sargeant-re nyomás nehezedett az elmúlt pár futamon. A holland futamtól kezdve gyengén teljesít. Liam Lawsont, Mick Schumachert és Felipe Drugovichot is erőteljesen pályázhat az amerikai pilóta helyére. James Vowles, a Williams főnöke szerint Logan Sargeantnek „egyértelmű célokat kell kitűznie”, ha meg akarja tartani ülését. Vowles kijelentette, hogy szeretnék Sargeant-el folytatni.

„Logannek nagyon világos céljai vannak, amelyeket a szezon vége előtt el kell érnie. Folyamatosan együtt dolgozunk vele. Ez a lényeg. Együtt dolgozunk. Azt akarjuk, hogy sikerüljön neki, és azt akarjuk, hogy jövőre az autóban üljön. Ez a feladat ránk is vár. Egyenesen elvittünk valakit a Forma-2-ből, minden jelentősebb teszt nélkül. Másfél napot töltöttünk Bahreinben. Majd sok sikert kívántunk neki egy olyan szezonban, ami tele volt kihívással. Továbbra is együtt fogunk dolgozni Logannel, és befektetünk Loganbe. Azt akarjuk, hogy sikeres legyen. Ő a csapatunk tagja. Logan nem ugyanazon az aerodinamikai specifikáción dolgozik, mint Alex. Vannak olyan frissítéseink Alex autóján, amelyek az ő autójára nem kerültek fel. Nincs akkora különbség a két pilótánk között, ami többször az időmérőn látszik. Van egy fiatal pilótaprogramunk, amelybe továbbra is befektetünk. Csak akkor hozunk döntéseket, amikor mindannyian arra a következtetésre jutunk, hogy az út végére értünk.”- árulta el James Vowles.