A Mercedes jelenleg a második helyen áll a konstruktőri versenyben. A Ferrari viszont javuló formában van és még lehet egy nagyobb csata a tabella második helyéért. Hamilton izgatottan várja a Ferrari-Mercedes csatát.

Hamilton és csapattársa, George Russell is közel járt a győzelemhez Szingapúrban. Carlos Sainz gumihátrányban volt. A spanyol meg tudta tartani az első helyet és megnyerte a futamot. A Mercedesnek még mindig 20 ponttal több pontja van, mint a Ferrarinak. Lewis Hamilton azt mondja, izgatottan várja a konstruktőri bajnokság második helyéért vívott csatát.

„Izgalmas, hogy most megvan ez a verseny, ez a csata. A Ferrari és mi is gyengén kezdtük el ezt az évet. Határozottan nem számítottunk arra, hogy másodikok leszünk a konstruktőrök között. Közel vagyunk egymáshoz. Nagy csatát vívhatunk a konstruktőri második helyéért. Számunkra ez izgalmas. Természetesen szeretnénk legyőzni őket, ahogy ők is minket. Szóval ez egy teljes csapatmunka kell hozzá, az biztos.”- árulta el Lewis Hamilton.