A Ferrari átszervezésbe kezdett és a hírek szerint építik a csapatot. Charles Leclerc a Ferrari csapatfőnökének munkájáról z újjáépítési projektről beszélt.

Az SF-23-as gép nem váltotta be a maranellói reményeket. Leclerc csak néhány dobogós helyezést ért el, csapattársa, Carlos Sainz pedig csak egy győzelmet aratott. A Spanyol Nagydíjon több mindent változtattak az autón. A 2024-es autót teljesen átépítik. A Ferrari csapatfőnöke újra szeretné szervezni az olasz gárdát. Charles Leclerc úgy véli, hogy a Ferrari 2024-re tervezett autókoncepcióját már jóváhagyták.

„Mindig 100%-ig bíztam Fredben és abban, amit a csapattal csinál hosszú távon. Mindig is igazodtam, és biztos vagyok benne, hogy jó irányba haladunk, de persze Frednek időre van szüksége. Vannak olyan változások, amelyek meglehetősen rövid távúak. Vannak olyanok, amelyek nagyon hosszú távúak, ezért csak türelmesnek kell lennünk, de nincs kétségem afelől, hogy jó irányba haladunk. Izgatottan várom a következő évet. Az utolsó hat versenyt is izgatottan várom. Új dolgokat tesztelhetünk. Ebből is sokat tanulhatunk. Az eredményeket tekintve lehet, hogy nem lesz olyan izgalmas, mint tavaly, de a fejlesztésekből sokat tanulhatunk és fejlődhetünk. Az új dolgokat meg is kell értenünk. Jelenleg az idei évre koncentrálok. A 2024-es projekt nagyon különbözik az idei autónktól. Így mindaz, amit idén tanulunk, jó irányba vihet minket.”- árulta el Charles Leclerc.

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás