A német 2015-ben megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt a Porschéval. Felmerült a visszatérés gondolata. Ha véget érne az F1-es karrierje, akkor más kategóriákban is indulna.

A németet a Haas szerződtette Mick Schuamcher helyére, aki 2022-ben, második évében túl sokat hibázott a csapatnál. A csapat jól döntött. Hülkenberg idén hatszor jutott be a Q3-ba. Kanadában az esős időmérőn a harmadik legjobb időt autózta, de a felügyelők megbüntették a piros zászló megsértése miatt. Nico Hülkenberg szerint van még pár éve az F1-ben, de ha lezárul Forma-1-es karrierje szívesen visszatérne a sportautó-versenyzéshez.

„Nem voltam abban biztos, hogy folytathatom a Haas-al és lesz egy második évünk.”- kezdte Nico Hülkenberg. A német pilóta nem zárta ki, hogy visszatér a sportautó versenyzéshez. „Az őszinte válasz az, hogy nem tudom, és nem is gondoltam erre. Nagyon jól érzem magam most, és azt hiszem, még van pár év hátra az F1-ben. A sport iránti szeretet megmarad és a sebességem is, akkor mi történhet?”- árulta el a Haas pilótája.