Lewis Hamilton arra buzdította Max Verstappent , hogy „folytassa azt, amit csinál”. A hétszeres bajnok ’tisztelgett’ a holland pilóta eredményei előtt.

Verstappen Katarban megszerezheti a harmadik világbajnoki címét. Akár már a szombati sprint futamon bajnokká avathatják, ha a hat között végez. A Red Bull pilótája 2021-es bajnoki ádáz riválisa, Hamilton idén képtelen volt beleszólni a bajnoki cím alakulásába. A Mercedes szeretne olyan szinten lenni, mint a Red Bull és felvenni a harcot a bikákkal. A 2021-es csatározásuk ellenére kapcsolatuk szívélyes maradt. Hamilton még tanácsot is adott a holland pilótának. .

„Max jelenleg kiválóan teljesít a Red Bullnál. Az egyetlen másik dolog, amit ezzel kapcsolatban elmondhatok, az az, hogy folytatnia kell azt, amit most csinál. Max, Fernando és én gyakran versenyképesek vagyunk. Mindent megteszünk, hogy elérjük a céljainkat. Fogalmam sincs, milyen a személyiségük, mert még soha nem ültem velük. ‘6 éve vagyok az F1-ben. 22 éves voltam. Még gyerekként kerültem ide. Tapasztalatlan, gyors, de akkoriban nem éreztem jól magam a bőrömben. Magamba néztem és tudtam ki szeletnék lenni. Azóta sokkal boldogabb vagyok. Tudom mik a céljaim pályán kívül is. Úgy érzem, hogy sok dolgok jól csináltam. Élvezem, amit csinálhatok. Mindannyiunknak meg kell tanulnunk, hogy soha ne mondjunk soha.”- árulta el Lewis Hamilton.