Max Verstappen több mint „elégedett” az ő és Red Bull csapata teljesítményével. A holland pilóta elégedetten nyilatkozott az időmérő után.

Verstappen diktálta a tempót pénteken Katarban. A holland pilóta az egyetlen szabadedzést és az időmérőt is megnyerte. Így vasárnap az első helyről rajtolhat majd. Verstappen 0,441 másodperccel előzte meg George Russell-t, aki a második helyen zárt. A Red Bull pilótája közel került ahhoz, hogy szombaton bebiztosítsa a harmadik bajnoki címét.

„Nem volt túl jó a tapadás. Nyilván ez körről körre javult. Szerintem mindent nagyon jól csináltunk. Különösen a Q3-ban. Jó érzés volt az autót vezetni. Nehéz volt a pálya határain belül maradni. Ez nehézzé tette a dolgunkat, de összességében nagyon elégedett vagyok a teljesítménnyel és a nappal.”- kezdte Max Verstappen. Mi várható az esti fények alatt rendezett sprint futamon? Erre így válaszolt. „Az autó jónak tűnik, szóval ez jó. A szombati időmérő egy kicsit más lesz. Kicsit melegebb lesz. Nem tudom mi fog történni. Jó kezdés. A sprint hétvégék trükkösek. A mi beállításaink most jónak tűnnek. Pénteken mi a lehető legjobban végeztük a dolgukat.”- árulta el Max Verstappen.