A közösségi médiában megjelent pletykát, miszerint Sergio Perez a szezon végén visszavonul. Igaz, a hírt mindenki cáfolta. Játszunk el a gondolattal, hogy Perez távozik? Ki ülhetne a helyére? Mi történne 2025-ben?

A Perez-hez közel álló források cáfolták azokat a híreket, miszerint Perez az év végén távozna a Red Bull-tól és az F1-ből is. Egy németországi hírforrás azt állította, hogy Daniel Ricciardo lenne a Red Bull választása, ha ez mégis megtörténne. Így az AlphaTauri-nál szabadulna fel egy hely. Ezt a helyet pedig Liam Lawson kapná meg.

Perez mindenkinél jobban szeretné majd erős teljesítménnyel elhallgattatni a kétkedőket a szezon hátralévő részében. Nem lesz könnyű dolga, hiszen 30 pont választja csak el Lewis Hamilton-tól, aki szeretné megszerezni az egyéni pontverseny második pozícióját. A Red Bull nem örülne, ha Perez ezt a harcot elveszítené. Vajon, ha Perez csak a harmadik helyen zárná a 2023-es évet, akkor a bikák ajtót mutatnának a mexikóinak?

Yuki Tsunoda már 2025-re is gondol. A japán pilóta örülne, ha egy jelenlegi háromszoros bajnokkal mérhetné össze tudását. Tsunoda szeretne két év múlva a Red Bull-al rajthoz állni. Természetesen nem csak ő áll sorba ezért a helyért.