A Red Bull olyan pletykákat váltott ki, miszerint Daniel Ricciardo a közeljövőben visszatér a csapathoz. A bikák egy olyan képet osztottak meg a közösségi médiában, ahol Max Verstappen és Daniel Ricciarod látható.

Ricciardo 2014 és 2018 között a Red Bull-nál töltött ötéves tartózkodása során jól teljesített. Pályafutása nyolc győzelme közül egy kivételével mindegyiket a Red Bull-al szerezte. 2019 elején csatlakozott a Renault csapathoz. 2022 végén a Mclaren nem kért többet a munkájából. Helyez nem talált magának a rajtrácson. Idén a Red Bull tartalékosaként kezdte az évet, majd a Magyar Nagydíjtól rajthoz állhatott az AlhaTauri-val.

Ricciardo nem titkolta, hogy vissza akarja venni korábbi Red Bull-ülését. Sergio Perez küszködése pedig felveti annak lehetőségét, hogy Ricciardo vissza is térhessen régi csapatához. Perez az év elején két futamot megnyert, de nyár óta szenved. Öt egymást követő futamon nem jutott be a Q3-ba. Perez szerződése a 2024-es szezon végéig szól a Red Bull-lal, de gyenge formája olyan pletykákat váltott ki, miszerint idő előtt távozhat a csapattól.

A múlt héten felröppent a pletyka, miszerint a 33 éves Perez akár be is jelentheti visszavonulását a közelgő mexikói hazai versenyén. A pilótához közel álló forrás teljesen hamisnak minősítette az állításokat. Az Auto Motor und Sport német lap beszámolója szerint a Red Bull már döntött arról, hogy Perez távozása esetén Ricciardót Verstappen csapattársává léptetik elő 2024-re. Miután a múlt héten bejelentették, hogy a Belga Nagydíj legalább 2025-ig az F1-es naptárban marad, a Red Bull közzétett egy 2017-es képet, amelyen Verstappen és Ricciardo együtt ültek a híres Eau Rouge kanyar tetején, miközben egy könnyed filmet forgattak. funkciót a csapat YouTube-fiókjához. Ez a bejegyzés nagy reakciót váltott ki a rajongókból. Több ezer megtekintést és több millió oldalletöltést generált, miközben folytatódnak a találgatások Perez jövőjéről.