Max Verstappen idén dominált az F1-ben. Az idén eddig megrendezett 17 futamból 14-et megnyert. Az 1997-es Forma-1-es világbajnok azt állította, hogy 2023-ban nem a Red Bull , hanem Max Verstappen volt legyőzhetetlen.

A Red Bull ebben a szezonban 17 versenyből 16 győzelemmel aratott az F1-ben. Csak Szingapúrban nem tudtak a dobogóra állni. Az utcai versenyen Carlos Sainz nyert. Verstappen 14 versenyt nyert idén és megszerezte harmadik világbajnoki címét. Japánban a Red Bull újra bajnokká avatták. A Red Bull volt a mezőny klasszisa, Villeneuve kijelentette, hogy Verstappen volt az, aki idén legyőzhetetlen volt.

„Rossz azt mondani, hogy a Red Bull verhetetlen. Max az. Emlékeznünk kell arra, hogy a Mercedes egy másodperccel gyorsabb volt a többieknél, amikor domináltak. Akkoriban csak azért volt veszekedés, mert konfliktus volt a Mercedes pilótái között. A Red Bull egy másodperccel sem gyorsabb, mint a mezőny többi tagja. Küzdenek a pole pozíciók megszerzéséért, és ha egyáltalán sikerül, akkor egy tizedmásodperccel. Max nagyon gyors és nem az autója a fő tényező.”- árulta el Villeneuve, aki szerint Sergio Perez teljesítménye mutatja a Red Bull igazi erejét.