Max Verstappen elismerően beszélt a Ferrariról. A háromszoros bajnokot arról kérdezték, megvan-e a lehetősége annak, hogy ott folytassa karrierjét.

Max Verstappen 2028-ig biztosan a Red Bull pilótája lesz. Akkor már 31 éves lesz. A háromszoros bajnok korábban arról is beszélt, egyáltalán nem biztos, hogy ezt követően is marad a Forma-1-ben. A Sportweek pedig arról kérdezte a címvédőt, hogy van-e esély arra, hogy egyszer a Ferrarihoz igazoljon. Verstappen így válaszolt:

„Tudom, hogy a Ferrarinak elképesztő történelme van a Forma-1-ben. Csodálatos lehet ennél a csapatnál versenyezni. Tudom, hogy amikor a jelenlegi szerződésem lejár, 31 éves leszek, ezért meggyőződésem, hogy utána is tudok még kiváló dolgokat csinálni. Csodálatos történet lenne, ha örökké a Red Bullnál versenyezhetnék, nagyon boldog vagyok itt. Otthon érzem magam és elégedett vagyok azokkal a személyekkel, akik közel állnak hozzám a csapaton belül. Egyelőre nem gondolkozom ezen, még úgyis van néhány év a szerződésemből, csak kiélvezem a pillanatot.”- árulta el Max Verstappen.