Sergio Perez visszautasította a közelmúltban a közelgő visszavonulásával kapcsolatos pletykákat. Szerinte az F1-es karrierje még közel sem ért véget.

Perez 2023-ban sokat küszködött. Főleg a szezon közepén. Nemrégiben olyan pletykák jelentek meg miszerint Perez visszavonul és ezt a hazai futamán, Mexikóban jelenti majd be. Egy év van még Perez szerződéséből. Így ez nem tűnt lehetetlennek. Tekintve azt is, hogy milyen pilótákat tudna a Red Bull szerződtetni, nem lepődtünk volna meg. ha Perez elhagyná a Red Bull-t. Perez a hétvégi Egyesült Államok Nagydíj előtt elkerülhetetlen kérdésekkel szembesült. Természetesen a jövőjéről kérdezték.

„Csak nevetek rajta. Nem tehetek semmit, teljes mértékben a munkámra koncentrálok. Én is nagyon el voltam foglalva a csapattal. A pletykát összefoglalva. Valaki mond rólam valamit és valóra válik? Nem, szerződésem van a következő évre, és nincs ok arra, hogy ne tartsam be a szerződést, minden tőlem telhetőt meg fogok azért, hogy maradhassak. Határozottan úgy gondolom, hogy különösen az utolsó két versenyen sokat vesztettem. Jól kijövök a mérnökeimmel. A csapat is támogat. Azt hiszem, hogy ott az ideje, hogy jó eredményeket érjek el.”- árulta el Sergio Perez.