A Red Bull-t, de főleg Verstappen-t kifütyülték az Amerikai Nagydíj díjátadóján. Vajon milyen fogadtatásban részesül Verstappen és a Red Bull Mexikóvárosban?

Perez szurkolók Amerikában is ott voltak. A mexikói pilótának énekeltek, de Max Verstappen-t kifütyülték. A szurkolókat Helmut Marko korábbi ‘rasszista’ megjegyzései sem tetszhetett a mexikóiaknak. Sergio Perez arra buzdította hűséges támogatóit, hogy támogassák az egész Red Bull csapatot a Mexikóvárosi Nagydíj hétvégéjén.

„Mexikó a legfontosabb hétvégém a szezonban, és alig várom a hazai versenyemet. Őrült voltak Mexikóból páran a múlthéten is Austinben. Szóval el sem tudom képzelni, milyen lesz Mexikó, nagyon különleges lesz. Az autó fejlődött, de nem tudtuk teljesen megmutatni mennyit. Optimistán várom a hazai versenyem. Tudjuk merre tartunk az autóval. Van néhány dolgunk az autóval kapcsolatban, és erősebben kell visszatérnünk. Azt akarom, hogy Mexikó az egész Red Bull csapatot támogassa, ne csak engem.”- árulta el Sergio Perez.