Az elmúlt pár évben több olyan esettel is találkozhattunk, mikor szurkolók kifütyültek pilótákat a díjátadó ceremónia előtt vagy alatt. Max Verstappen-t is kifütyülték Amerikában. Timo Glock szerint ezt szégyen az F1-re nézve. Képes lesz-e a sport elnyomni az ilyen viselkedést?

Az elmúlt években megnövekedett az F1-ben előforduló kifütyülések száma, esete. Az elmúlt években Lewis Hamilton-t és Max Verstappen ellen szólt a fütty. A korábbi F1-es pilóta, Timo Glock „érthetetlennek” minősítette az Amerikai Nagydíjon történteket. Pár szurkoló ugyanis kifütyülte Max Verstappen-t a díjátadó ceremónia alatt. Glock korábban így nyilatkozott:

„Számomra érthetetlen, hogy Max Verstappent miért kifütyülték az austini győzelme után. Lehet, hogy ez a Sergio Perez és a Red Bull közötti probléma miatt volt, de Verstappennek ehhez semmi köze. Ezért nem értem. Kár érte a sportágat, mert Verstappen kivételes sportoló, aki hihetetlen teljesítményt nyújtott idén. Az én szememben ez abszolút tiltott dolog, és nem szabad így viselkedni.”- mondta Timo Glock.