Carlos Sainz szerződése 2024 év végén jár le. A találgatások már korábban megindultak. A spanyol pilóta szeretne a Ferrarinál maradni. Úgy gondolja, hogy a tél remek alkalom arra, hogy megvitassák a jövőbeli kérdéseket.

A spanyol pilóta 2021-ben csatlakozott a Ferrarihoz. Eddig még nem szállhatott harcba a világbajnoki címért. Kijelentette, hogy a Ferrari rossz firmája ellenére is boldog az olasz csapatnál. A jövő év végén is hajlandó elkötelezni magát a csapat mellett. Carlos Sainz tájékoztatást adott a Forma-1-es jövőjéről.

„Ahol én vagyok, az az, hogy jól érzem magam. Boldog vagyok a Ferrarinál. Úgy látom, pozitív lépéseket tesznek a helyes irányba. Úgy látom, egy elkötelezett csapat jó irányba halad. Mindig is azt mondtam, boldog vagyok itt, és hogy a tél jó alkalom volt arra, hogy leüljünk és megnézzük, sikerül-e megegyeznünk. Ha ők elégedettek velem, és én is elégedett vagyok velük, nem lehet túl nagy probléma. Remélem a téli szünetben megszülethet a megegyezés. Ha nem, akkor kicsit elhúzódik, de meglátjuk mit hoz a jövő.”- árulta el Carlos Sainz.