Max Verstappen és Sergio Perez között nincs rivalizálás. Christian Horner állítása szerint minden rendben van a Red Bull csapatnál. Szerinte a média szeretne mást látni.

Max Verstappen hangos füttyszót kapott az USA Nagydíj díjátadó ceremóniáján. Az F1 ezen a hétvégén Mexikóba látogatott és a holland pilóta testőrös kíséretet kapott. Verstappen és Perez is támogatta a „Racepect” kampányt ezen a hétvégén, amelynek célja, hogy tiszteletet mutasson a rajtrácson lévő mind a 20 pilóta felé. Függetlenül attól, hogy mennyien szurkolnak Mexikóban az adott pilótának. Maga Perez is visszautasította azokat az állításokat, amelyek szerint a két Red Bull-pilóta között rivalizálás lenne. Még annak ellenére is, hogy le akarják győzni egymást.

„Nos, először is nagy csalódást kell okoznom, hogy nincs rivalizálás a két pilóta között. Tulajdonképpen nagyon jól kijönnek egymással, nagyon jól kijönnek egymással már három éve. Biztos vagyok benne, hogy a média örülne, ha egymás torkának esnének. De ez nem így van. Jól együtt tudnak dolgozni pályán és azon kívül is. Ezt láthattátok is. Szerintem a Recpect egy nagyon jó kezdeményezés. Ez nem csak a sportról szól, hanem úgy gondolom, hogy ez az élet általában, és úgy gondolom, hogy mindig szenvedély társul a sporthoz, ami nagyszerű. A szurkolók mindig támogatni fogják a pilótáikat és a csapatukat, és hihetetlen támogatás kap Mexikóban Checo. Olyat, mint Max Belgiumban vagy Zandvoortban. Úgy értem, a Manchester City a Manchester Uniteddel játszik ezen a hétvégén, és biztos vagyok benne, hogy elég hangos közönség lesz ott az Egyesült Királyságban, és Checo-t is sokan támogatják itt. Viszont megadása nagyon fontos.”- árulta el Christian Horner.