Lewis Hamilton korábban azt mondta, hogy szerinte a Red Bull nem igazán támogatja Sergio Perez-t. A hétszeres bajnok a Red Bull-t hibáztatja Perez szenvedéséért.

Sergio Perez-ről több pletyka is keringett ebben az évben. Vad pletyka szerint, ha nem szerzi meg az egyéni bajnokság második helyét, akkor ajtót mutat neki a Red Bull. Christian Horner ezt már megcáfolta. Egy másik pletyka azt állította a Mexikó Nagydíj előtt, hogy hazai közönsége előtt jelenit majd be visszavonulását. Perez és a Red Bull minden pletykát megcáfolt. Hamilton a következőket mondta:

„Nem hiszem, hogy a csapata erősen támogatta volna őt. Ha azt hallanám, hogy Toto negatívan beszél róla, az megnehezítené a versenyhétvégémet. Szóval ez egy nehéz környezet számára, de úgy gondolom, hogy a legjobb tudása szerint megbirkózott vele.”- Jelentette ki Lewis Hamilton, aki korábban azt is kijelentette, hogy Verstappen-nek nem volt még erős csapattársa. Erre reagált a Red Bull csapatfőnöke is.

„Nagyon szép, hogy Lewis annyi törődést és figyelmet szentel Sergio-nak. Néhány héttel ezelőtt még megkérdőjelezte erősségét. A paddockban nagyon sok pletyka kering. Főleg akkor, mikor alig van mit írni. Nem szeretne visszavonulni. Sergio remek kapcsolatot ápol a csapattal, erős a kapcsolata a csapattársával. Szeretnénk látni, hogy második helyen végezzen az egyéni bajnokságban. Nekünk ez még soha nem sikerült. „- árulta el Christian Horner