Charles Leclerc egy héttel ezelőtt megszerezte a pole-t Amerikában. A Ferrari pilótája szerint ezt Mexikóban nem biztos, hogy meg tudják ismételni.

Charles Leclerc úgy véli, hogy nagy meglepetés lenne, ha bele tudnának szólni a pole-ért folyó küzdelembe. Leclerc a második edzésen harmadikként végzett. 0,266 másodperccel lassabb volt Max Verstappen legjobb idejénél. Kettejük között Lando Norris férkőzött be. A monacói pilóta szeriont az SF-23 csomag egyszerűen nem elég gyors ahhoz, hogy megszerezzék vele a pole-t

„Nagy meglepetés lenne, ha megszereznénk a pole-t. De soha ne mond,hogy soha. Ez egy trükkös pálya. Nehéz összerakni egy jó kört. Úgy érzem, hogy ezen a hétvégén kicsit nagyobb a lemaradásunk. Még nagyon sok dolgunk van. A McLarenek rendkívül erősnek tűnnek, nyilvánvalóan a Red Bull és Max nagyon erős. A Mercedest nem tudjuk mit csinált eddig. Önmagunkra koncentrálunk, tudjuk, melyek azok a területek, amelyeken dolgoznunk kell. Remélhetőleg ezek segítenek egy lépést előrelépni.”- árulta el Charles Leclerc.