Arra kérünk mindenkit, hogy szavazzon Sergio Perez Mexikóvárosi Nagydíj 1-es kanyarban történt balesetével kapcsolatban. Szerinted Perez jól döntött?

Sergio Perez az egyéni bajnokság második helyéért küzd. Úgy nehéz, ha úgy fejezi be a futamokat, mint Mexikóban. Mi is történt? A Red Bull pilótája az ötödik helyről rajtolt haza futamán. Az egyes kanyar felé már Max Verstappen és Charles Leclerc mellett volt. Egymás mellett haladtak az egyes kanyar felé. Perez a külső íven volt.

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás

Leclerc-nek nem volt hova mennie. Perez jobbra nyitotta a kormányt. Hamar. Összeért a Ferrari és a Red Bull abroncsa. Perez a levegőbe emelkedett. Autója padlólemeze és alja is megsérült. Kiesett a versenyből. Futama az első kanyarig tartott. Elmondása szerint már állt Mexikóban dobogón. Most nyerni akart. Hamilton a második helyen zárt. Így a brit pilóta 20 pontra csökkentette hátrányát az egyéni bajnokságban. Az F1Hírek most arra kéri olvasóit, hogy szavazzanak. Vajon Perez jól döntött? Egy videóban megnézheted az esetet.