Sergio Perez és a Red Bull körül nagyon sok pletyka kering. Az egyik az, hogy Fernando Alonso válthatja a mexikói pilótát. Dr. Helmut Marko szerint ez a pletyka csak a kétszeres bajnoktól származhat.

Az elmúlt napokban olyan pletykák jelentek meg az interneten, amelyek szerint Alonso válthatja Perez-t a Red Bull-nál. Perez pedig az Aton Martin versenyzője lesz. Méghozzá 2025-ig. A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko azt állította, hogy azt a pletykát Fernando Alonso hozta létre.

Perez szerződése jelenleg a 2024-es szezon végéig szól. Teljesítménye miatt kérdéses kérdések merültek fel. Alonso az elmúlt versenyeken is nehéz időszakot élt át, mivel az Aston Martin nem úgy teljesít, ahogy az év elején láthattuk. Alonso a mexikói futam előtt olyat mondott, amivel elindultak a találgatások is.

„El tudom képzelni, hogy Alonso maga terjesztette a pletykákat. Ez azért van, mert a közelmúltban elért eredmények nagyon kiábrándítóak voltak az Aston Martinnál. „Nem ez lenne az első alkalom, hogy a spanyol médiát használja fel az állóvíz felkavarására. Mi csak a céljainkat tartjuk szem előtt. Minden futamot szeretnénk megnyerni és az egyéni bajnokságban az első két helyen zárni.”- árulta el Helmut Marko.