Max Verstappen érdekes kérdést kapott egy vele készített interjúban. A holland elmondta, hogy neki mindegy ki a csapattársa, mert Sergio Perez-el és Daniel Ricciardo-val is nagyon jól kijön.

Sergio Perez körül nagyon sok pletyka kering. A Red Bull azt állítja, hogy 2024-ben is Perez lesz Verstappen csapattársa. Ricciardo érkezése az AlphaTaurihoz felgyújtotta a spekuláció tüzét. Az ausztrál pilóta könnyen leválthatja a mexikói pilótát. A Red Bull sokszor lefokozta már pilótáját. Így elképzelhető lenne a Ricciardo-Perez csere is. Verstappen viszont igazságtalannak tartaná azt, ha bármiyik pilótát is előnyben részesítené. Arra a kérdésre, hogy 2024-ben Ricciardo-t vagy Perezt látná-e szívesebben a második RB20-as versenyen, Verstappen azt mondta, hogy elfogadná csapattársának bármelyik pilótát.

„Jó kérdés. Mindig is nagyszerű kapcsolatom volt Daniellel. Jól kijöttünk mikor csapattársak voltunk. De ugyanakkor remek kapcsolatom van Checo-val is. Ezért kissé igazságtalannak tartom, hogy most itt ülök és megmondom, kit szeretnék csaptársnak. Ha jövőre is Checo lesz, az nagyszerű. Remek munkakapcsolatom volt vele, de személy szerint is nagyszerű srácnak tartom. Ha Daniel lesz, akkor vele is jól kijövünk majd. Nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Az F1 nehéz sport. Talán nem is történik majd semmi. Igaz? Szóval meglátjuk.”- árulta el Max Verstappen.