Toto Wolff egy kissé csalódottan nyilatkozott a Brazil Nagydíj után. Sajnálja versenyzőit, hogy ennyire rossz F1-es autót adott alájuk a csapata. A hétvégi futam eredményét elfogadhatatlanak tartja.

Lewis Hamilton és George Russell csak az 5. és 8. helyet szerezte meg a pénteki időmérőn. Jól rajtoltak. Egy ideig a 3. és a 6. helyen autóztak a piros zászlós fázis után is. A két pilóta viszont azzal szembesült, hogy az autó abroncsa még a szombati sprint futamon tapasztaltaknál is jobban fogyott. Esélyük sem volt feltartani a hátulról érkező, gyorsabb riválisaikat. Hamilton végül a 8. helyig csúszott vissza. Russell azonban már kezdett kicsúszni a pontszerzők helyek közül, amikor 12 körrel a verseny vége előtt a túlmelegedő erőforrása miatt feladta a futamot. Toto Wolff csalódottan nyilatkozott.

„Elfogadhatatlan teljesítmény, erre már szavak sincsenek. Ugyanez az autó az elmúlt két versenyen a második helyen végzett. Akármit is csináltunk vele ezen a pályán, az szörnyű volt. Lewis túlélte a versenyt, George még azt sem. Csak sajnálni tudom őket, amiért ilyen siralmas autót kell vezetniük. Nehéz eltalálni ennek az autónak a beállításait, mennyire pengeélen táncolunk. Jobb munkát kell végeznünk jövőre, mert az nem lehet, hogy 7 nap alatt a mezőny egyik leggyorsabb autójából egy olyan váljon, amivel csak a 8. helyen végzünk. Nem vagyunk világbajnoki színvonalon a sprinthétvégék alatt. Ez még önmagában nem magyarázat arra, hogy mit rontottunk el, és miért ment szinte 3 keréken 4 helyett az autónk a kanyarokban. Ez az autó nem érdemel győzelmet. „- árulta el Toto Wolff, akinek szavait a RacingNews365 idézte