Egy olasz szaklap állítása szerint Fred Vasseur és szakemberei szeretnék meggyőzni Charles Leclerc-t, hogy maradjon a Ferrarinál. Egyes hírek szerint több ajánlatot is kapott a monacói pilóta.

Leclercnek és Carlos Sainznak jövőre jár le a szerződése a Ferrarival. Sainz kijelentette, hogy a szezon végén elkezdődnek a tárgyalások egy új szerződésről. Ami Leclercet illeti, számos alkalommal kijelentette a nyilvánosság előtt, hogy a Ferrari az otthona. Célja az, hogy bajnok legyen a Ferrarival. A brazil balesete után kétségek merültek fel.

Egyes sajtó hír szerint Leclerc több ajánlatot is kapott. A Corriere della Sera olasz lap azt írta, hogy a Ferrari pilótája, aki 2019-ben érkezett a Ferrarihoz, új feltételeket szabott. Leclerc az idei szezon eleje óta számos megbízhatatlansági problémákkal küszködött. Interlagosban még elrajtolni sem tudott. Műszaki hiba miatt a falnak csapata a Ferrarit. Jelenleg Sainz mögött áll az egyéni bajnokságban. A hírek szerint Leclerc és a Ferrari között már elkezdődtek a tárgyalások. Vasseurnak még meg kell győznie Leclerc-t arról, hogy maradjon.