A Haas óvást nyújtott be az Amerikai Nagydíj eredménye ellen. Az FIA több csapatot is beidézett. Végül úgy döntöttek, hogy a szabályszegések ellenére nem osztanak ki olyan büntetéseket.

A Haas óvást nyújtott be és kérte az Amerikai Nagydíj felülvizsgálatát. Úgy vélték, hogy a pálya 6-os kanyarjában külső kameraállásból nem ellenőrizte a pályahatárok betartását a versenybíróság. A pálya kiszélesítése helyett ezúttal a kanyarcsúcspontot vágták le a pilóták. A pilóták négy kerékkel hagyták el a pályát. A Haas felülvizsgálati kérelme három versenyzőre összpontosult: Sergio Perezre, Logan Sargeantra és Lance Strollra, akik mind pontszerző helyeken végeztek a 11. Nico Hülkenberg előtt.

A meghallgatás két körös volt, amit szerdán és csütörtökön tartottak meg. Az FIA úgy döntött, hogy visszamenőlegesen már nem módosítják a verseny végeredményét, így elutasították a Haas óvása. A két körös meghallgatáson a csapatok képviselői vettek részt. A Haas Perez, Albon, Sargeant és Stroll fedélzeti kamerájáról mutattak felvételeket, melyeken állításuk szerint számos alkalommal átlépték a pálya határát, Albon esetében a mögötte érkező autóktól is mutattak felvételeket. Az FIA elutasította a Haas óvását és lezárta az ügyet. A hírt a RacingNews365 közölte.