Lance Stroll nehéz szezont élt át az Aston Martinnál. A kanadai pilóta azt nyilatkozta, hogy nem szeretne újabb kalandba belevágni és csapatot váltani.

A kanadai pilótának nehéz szezonja volt. Fernando Alonso szerezte az Aston Martin pontjainak nagy részét. a, míg Stroll ezt nem tudta megismételni. Egyszer sem állhatott fel a pódiumra. Stroll az Aston Martin idei összesített pontjainak mindössze negyedét szerezte meg.
A silverstone-i csapat jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán. A szezon elején még a második helyen álltak. A szezon közepén olyan pletykák is megjelentek, miszerint Stroll távozik a csapattól. Úgy vélik, hogy a csapatnál a helye nagyrészt védett, mivel apja, Lawrence az F1-es csapat tulajdonosa. Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy Stroll jövőre is az Aston Martin pilótája lesz. Stroll nem tervezi, hogy elhagyja a csapatot, és nemrégiben megerősítette, hogy nincs hiánya a csapat iránti elkötelezettségéből.

„A terv az, hogy itt maradok. Az biztos, hogy időnként kihívásokkal kellett szembenéznünk. De volt néhány jó versenyünk is. Néhány frusztráló esemény is. A terv akkor is az, hogy jövőre folytatjuk a közös munkát.”- árulta el Lance Stroll