A Las Vegas Nagydíj versenyhétvége mindenki számára ugrás lesz az ismeretlenbe. Fernando Alonso úgy gondolja, hogy minden egyes kör egy tanulási folyamat lesz.

Fernando Alonso úgy véli, hogy a Las Vegas-i Nagydíj hétvégéjén egy kör sem lesz ugyanolyan. A pilóták minden körben tanulhatnak majd valamit. Maga az aszfalt kopott, mivel a pálya egy része utcai szakasz. A szurkolók előtt egész nap nyitva lesz a pálya. A programok csak este kezdődnek.

„Mindenkit kihívás elé állít, azt hiszem, nem lesz két egyforma körünk a hétvégén. A pálya egyre javulni fog. Abu Dhabi ugyanolyan fontos lesz számunkra, mint Sao Paulo. Az autó megértése szempontjából, Austin és Mexikó nagyon fájdalmas volt, de nagyon hasznosak voltak a csapat számára a jövő évi autó megértése szempontjából is alkalmazkodnunk kell ehhez a változékony tapadáshoz. Szóval ez mindenki számára kihívás lesz.Szóval lássuk, hogyan teljesítünk itt. Azt hiszem, nehéz hétvége lesz. Főleg a hosszú egyenesek miatt. „- árulta el Fernando Alonso.