A Haas mindkét autót különböző specifikációkkal küldi pályára a Las Vegas-i Nagydíj hétvégéjén. Nico Hulkenberg visszatér a régi specifikációjú Haas VF-23-hoz a Las Vegas-i Nagydíjra, míg Kevin Magnussen továbbra is az új specifikációt vezeti.

A csapat az Amerikai Nagydíjra frissítéseket vitt. Red Bull-stílusú lemosó aerokoncepcióra váltott. Guenther Steiner, a csapatfőnök elmagyarázta, hogy a váltás fő oka a frissítésekben rejlő lehetőségek hiánya volt , mivel ez a b-spec verzió a 2024-es autók előfutára. Hulkenberg kérésére három verseny után a régi autót kapja vissza. Magnussen pedig az frissítéssel vág neki a Las Vegas Nagydíjnak.

„Nico úgy érzi, hogy a régi specifikáció jobban megfelel neki, Kevin pedig ennek az ellenkezőjét mondta. Úgy döntöttünk, hogy megadjuk nekik, amit akarnak, két versenyünk van hátra, és nincs vesztenivalónk, ezért megpróbáltuk megtenni, amit tudunk. Megbeszélhetnénk az adatokat, de van elég információnk. Így a pilótáinknak megkapják azt, amiben jól érzik magukat. Mindent megteszünk, hogy elégedettek legyenek az autóval.”- árulta el Guenther Steiner.